.

Записвач за питие за партита, 1,7L дозатор за напитки с воден сок с плодов филтър, филтриране на контейнери за разпределител на напитки с капаци за хладилник за хлади?

Записвач за питие за партита, 1,7L дозатор за напитки с воден сок с плодов филтър, филтриране на контейнери за разпределител на напитки с капаци за хладилник за хладилник

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

44x10 В същото време повдигащите се уши отстрани на чайника са спестяване на труд и могат да бъдат повдигнати лесно.1,7 L хладилник за студена вода бутилка с плодов филтър, хладилник Странична врата Студена вода бутилка Начало Висока температура Износване на износване Бутилка за бутилка : Количество : 1 PCSProduct Цвят : Clearmaterial : Тегло на пластмаса : 238 G/0,53 LBGROSS Тегло : 238 G/0,53 LBProduct Размер : 11. Можете да поставите повече от 4 порции вода или любимия си, леден чай, лимонада, мляко и любимата напитка на всички останали. Поставете големи кубчета за лед и плодови филийки . Той може да побере 1,7 литра течност.34 Размер на опаковането : 11. Имайки живот със семейството и приятелите си. С филтър : Това означава, че можете да го използвате, за да направите плодов чай ​​и да филтрирате излишъка неща.34inpackage Съдържание : 1 x Студен чайник Голям капацитет : Този чайник е по -голям от други. надеждно качество : Този чайник е използваем, здрав и издръжлив, защото е направен от безопасна храна PP материал.

Други функции