.

-Раз възглавници възглавници, солиден цвят кадифено стол диван тиквен хвърля възглавница плисирана кръгла възглавница за домашно легло декор декор на пода възгла?

-Раз възглавници възглавници, солиден цвят кадифено стол диван тиквен хвърля възглавница плисирана кръгла възглавница за домашно легло декор декор на пода възглавница възглавница

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

13 "x13" x4 Може да се използва и като болстър, диван, възглавница за гръб и глава, декор за домашна градина на автомобила, бебешка играчка . универсален и лесен за слой, прави тази възглавница на пода и лесно допълнение към всяко пространство .Краткото описание не е достъпно от 100% полиестер Тези възглавници са трудни и не оцветяват лесно .3 "възглавници за хвърляне на възглавница е вдъхновена от винтидж дизайн, който е сложно прибран и завършен с a Централен бутон. Очарователен плисиран дизайн с елегантен бутон, красив и неплъзгащ се, удобен и издръжлив. Само за измиване на място (не измийте машината и не използвайте белина). Тази красиво хвърлена възглавница ще озари всяка стая във вашия дом или офис пространство и е чудесен подарък за семейството, Приятели и колеги .

Други функции