.

Резервоара за акумулатор с вътрешен пикочен мехур под налягане Съхранение на водна помпа PSI 23. Оз

Резервоара за акумулатор с вътрешен пикочен мехур под налягане Съхранение на водна помпа PSI 23. Оз

BGN 14.49

Брой продукти
На склад

Контролът може да удължи живота на помпата, който е подходящ за използване в нови или съществуващи системи [С гумен пикочен мехур] Нашият акумулационен резервоар има вътрешен гумен мехур, който е лесен за използване .6 "(116 мм ) Широко
Прилагане на резервоар за налягане във водна система : Този резервоар за налягане може да бъде инсталиран във всяка водна помпа с превключвател на налягане. Моля, разрешете лека разлика в размерите поради различно ръчно измерване. Гладкият воден поток осигурява по -добър контрол върху ефектите на високите температури на водата от системата и нагревателя на водата. [Дълъг живот на обслужването] Този контрол на потока на водна помпа на под налягане може да удължи живота на помпата, който е подходящ за използване в нови или съществуващи системи. [Компактен размер] Този акумулатор с вътрешен пикочен мехур има компактен размер, с 13 мм (1/2 ") интерфейс на мъжкия резба .
Подробно Описание :
Име на продукта : Резервоар за акумулатор
Обем : 0. [След продажби] Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, нашият сервизен екип ще ви предостави професионална и задоволителна услуга.1 " (205 мм) Дълъг x 4.Списък на части :
1 × резервоар за акумулатор
Описание Описание :
[С гумен пикочен мехур] Нашият резервоар за акумулатор има вътрешен гумен мехур, който е лесен за използване. Благодаря за разбирането.8 IB)
Спецификации : 8.
[Система за добър воден поток] Нашият резервоар за акумулатор с вътрешен пикочен мехур има по -плавен воден поток, който има безшумен воден поток. Поради разликата между различните монитори, картината може да не отразява действителния цвят на елемента.

Други функции